Boomkwekerij Arend Oudijk - Boskoop


Het bedrijf


Boomkwekerij Arend Oudijk is een moderne boomkwekerij in Boskoop, waar de producten nog veel op een nog traditionele worden gekweekt. Dit eigentijdse bedrijf wordt geleid door de enthousiaste broers Arend en Norbert Oudijk en is in bijna twintig jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf dat staat voor een breed assortiment boomkwekerij producten met een goede kwaliteit.

De kwekerij


De kwekerijen bestaan uit circa 15 hectare, waarvan een hectare onder glas, en verspreid over een aantal locaties in Boskoop en omgeving.

Kwekerij Oudijk onderscheid zich door veel typisch Boskoops product te kweken. Dan gaat het naast de Acer (Japanse esdoorn) en de Ilex (hulst) over onder andere de Fagus (beukenboom), de Hamamelis (toverhazelaar), Hydrangea (Hortensia) en (veredelde) coniferen zoals als Cedrus, Pinus, Picea, Sciadopytis en Sequoiadendron.

Naast deze “Boskoopse” producten is het assortiment een aantal jaren geleden uitgebreid met een assortiment Fargesia (niet woekerende bamboe). Deze worden in de volle grond opgekweekt en in een later stadium opgepot. Dit zorgt voor een unieke kwaliteit.

Afzet


De producten van kwekerij Oudijk worden onder andere afgezet richting van cash & carry’s, tuincentra, exporteurs en collega-boomkwekers in zowel binnen- als buitenland. Globaal valt de afzet in twee groepen uit elkaar. Daghandel voor "Nederlandse bedrijven" waarbij klanten kopen en bestellen van uit de aanwezige voorraad op de kwekerij en vraag & aanbod handel voor het buitenland waar de actief op zoek gaan naar ontbrekend sortiment op een buitenlandse offerteaanvraag.

Actueel

 

Plant van de maand


 

Kalender
Contact en Adres

T. 0172 - 21 51 71   Arend Oudijk vof
F. 0172 - 21 64 77   Rijneveld  154-156
E. info@arendoudijk.nl/   2771 XP  Boskoop

Geen verkoop aan particulieren.
Wenst u uit ons aanbod online tuinplanten te willen bestellen? Dit is mogelijk via Directplant.nl.

Ontwerp en realisatie: Interforce