NIEUWS

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel uw persoonsgegevens nog beter te beschermen.

Bij Boomkwekerij Arend Oudijk hechten we veel waarde aan privacy en transparantie. Hier vindt u onze Privacy Policy. Mochten hier vragen over zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Klik hier voor onze Privacyverklaring

Stelling in De Boomkwekerij

In elke editie van het Vakblad voor de Boomkwekerij wordt een aantal mensen in de branche naar hun mening over een stelling gevraagd. In de Boomkwekerij nummer 11 van 25 mei is de stelling: Boomkwekers laten rond de feestdagen afzetkansen liggen.

Nieuwsgierig naar de mening van Corianne Oudijk en haar collega’s in de branch? Klik dan hier voor het volledige artikel in de Boomkwekerij.

Nieuw in ons assortiment!

Dit jaar nieuw in ons assortiment is de Salix gracilistyla ‘Mt Aso’.  Deze Salix komt oorspronkelijk uit de omgeving van de Mount Aso in Japan. Deze vulkaan is de grootste actieve vulkaan van Japan en één van de grootste ter wereld. Deze wilg krijgt in de winter prachtige grote roze katjes, die later naar rood en zwart verkleuren. In het voorjaar loopt het blad met een opvallend rood/oranje kleur uit. In de zomer is het blad  blauwachtig groen.  Deze bladverliezende heester groeit in een struikvorm en is goed winterhard. Dit najaar verkrijgbaar in een Co. 10l

Onze aanbiedingen!

Ontvangt u onze twee maandelijkse nieuwsbrief al met de nieuwste aanbiedingen afgestemd op vraag en aanbod maar ook jaargetijden. Aanmelden gaat makkelijk door uw gegevens hiernaast in te vullen. Uw aanmelding is pas definitief wanneer u van ons een bevestigingslink heeft ontvangen in uw inbox en u deze bevestigd. Wilt u meer weten? Dan zijn wij uiteraard bereikbaar op de bekende nummers.

Nieuwe website

Met gepaste trots kunnen wij eindelijk vertellen dat onze nieuwe website vanaf heden online staat. Een moderne website, prettige navigatie en bovenal een mooie impressie geeft van ons bedrijf, wat wij  doen en de mensen die Arend Oudijk Boomkwekerij groot maken. Bent u benieuwd naar meer? Wij verwelkomen u graag op onze kwekerij @ Voshol in Boskoop.

Modderdag 2017

Wat is er nou leuker dan spelen in de modder? De kleuters van de Rehobothschool in Boskoop waren afgelopen woensdag bij ons te gast voor Modderdag. Een braakstuk liggend grond op het terrein van Arend Oudijk | Boomkwekerij diende als ‘modderbak’ waar zowel de kinderen als juffen naar hartenlust konden spelen in de modder.

Op ModderDag roept IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) alle kinderen in Nederland op om lekker in de modder te spelen. Deze dag is in het leven geroepen om kinderen een positieve natuurervaring te geven en de verbinding met de omgeving te vergroten. Op woensdag 28 juni speelden in totaal ruim 160.000 kinderen met modder op scholen en kinderopvanglocaties in het hele land. (bron: www.ivn.nl)