Over ons

Ons bedrijf

Kweken

Kweken

Bij Arend Oudijk | Boomkwekerij onderscheiden wij ons van de massa door onze authentieke manier van kweken in een modern jasje. Authentiek omdat we handmatig opkweken in de volle grond zonder gebruik te maken van machines. Deze uitgesproken manier van opkweken bevordert de groei- en plantontwikkeling en rendeert in mooie, volle bomen en planten.

Assortiment

Assortiment

Zoekt u een Acer (Japanse esdoorn), Ilex (hulst), Fagus (beukenboom), Hamamelis (toverhazelaar), Hydrangea (Hortensia) of (veredelde) coniferen zoals de Cedrus, Pinus, Picea, Sciadopytisy of Sequoiadendron, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of wat denkt u van een niet woekerende bamboe, de Fargesia? Voor ons voltallige assortiment kunt u contact opnemen met Arend, Norbert of Corianne.

Handel

Handel

Mits voorradig kunnen wij grote partijen binnen 24 uur leveren in Nederland. Daar waar andere het laten afweten op kwaliteit, snelheid, diversiteit of grote aantallen is deze combinatie juist de kracht van Arend Oudijk | Boomkwekerij.

130
Soorten Heesters
110
Soorten Coniferen
18
Soorten Bamboe
20
Soorten Klimplanten

Goed om te weten

Duurzaam

Duurzaam

Met de verhuizing in 2016 naar onze nieuwe locatie aan het Voshol heeft de kwekerij grote stappen gemaakt richting verduurzaming. Zowel de loods, kas als kantoor zijn voorzien van zonnepanelen, diffuus glas en een ondergrondse warmtepomp. Dit maakt ons bedrijf energieneutraal.

Groenpartner

Groenpartner

Wij zijn trots dat wij onszelf groenpartner mogen noemen van tuincentra, hoveniers, exporteurs en collega-boomkwekers in zowel binnen- als buitenland. Groot, of klein, nationaal of internationaal, onze klanten kunnen bouwen op de kwaliteit van ons producten en vlotte dienstverlening.

Uniek

Uniek

  • 1.000+ soorten en maten heesters, coniferen en bamboe
  • Authentiek opkweken in volle grond
  • Levertijd binnen 24u in NL
  • Moderne kwekerij
  • maandelijks nieuwsbrief met aanbiedingen
  • Nationale en internationale handel